MOI. Täällä on aika kuuma, 30 astetta ainakin ja 27 merivesi. Tosin en vaihtaisi päivääkään. Kello on nyt 17.08

Ei kyllä tee mieli takaisin Suomeen. Ruoka (banaanipannari rules!), ihmiset ja luonto on uskomatonta, täällä viihtyisi kyllä pidempäänkin kuin kaksi viikkoa. Yllätys yllätys olen sekä palanut että ruskettunut, ulkonäkö on sen mukainen.

Johonkin olisi tarkoitus ensi viikolla lähteä, tai itseasiassa keskiviikkona ollaan menossa pitkähäntäveneellä Koh Nai Khokiin ja lauantaina "The Beatch" saarelle (jos joku teistä muistaa Leonardon siitä elokuvasta?), Bamboo saarelle ja minnes vielä? Unohdus. No, Pasilta pitää kysyä. Seuraava plussa onkin sitten se, että matkaopas on MIES. Halleluja. Ja vielä hyvännäköinen.

Tekee niin mieli lähteä kattomaan elefanttivauvaa. Alex ymmärsi senkin väärin, fantin nimi ei ole siis dick vaan joku ihan muu. Alex on siis svedupoikia ja Dick, kyllä, on eräs todella mukava ihminen yhdestä ravintolasta. Fantit on söpöjä.

Olen jotain osteskellutkin. Yhdet samettihousut ja sellaisen valkoisen "hupparin" ja sitten semmosen lyhythihasen missä on semmosia härpäkkeitä, ei osaa selittää. Halpaa täällä on, kaksi euroahan on sama kuin 100 bahtia.

Tästä ei sitten ole tulossa mitään laadukasta matkapäiväkirjaa, ihan omia tuntojani edelleen, mutta sattumoisin olen nyt eri maassa.

Kävin tänään vesijetteilemässä. Se vuokraaja päästi mun ihan yksin, ei se raukka mitään tajunnut, että olisi kannattanut vähän edes ajatella. Hyvä ettei koko vekotin hajonnut, kun vedin siellä tuhatta ja sataa 8D. Ihan mieletöntä. Kyllä olisi tomppa kateellinen :))))

Nyt menen tuonne aurinkoon ja sitten varmaan maiskuttelen hetelmiä. Tuun varmaan joskus ensi viikolla uudestaan, sen näkee sitten. Että Savatdee!