Niin. Piti luoda tämä uusi blogi, koska "yleisön" pyynnöstä annoin osoitteen muutamalle ihmiselle, joille en kuitenkaan halua kertoa kaikkea. Nyt kaikki on tietysti silleen, että "JIPPII", mutta voin kertoa, että yhtä epälaadukas tämäkin tulee olemaan, ei _mitään_
 toivoa paremmasta. Karoliina the superwriter jatkaa touhujaan, ette te musta murut niin vain pääse.

Nukuin taas vaihteeksi "pommiin". Kuuntelen taas hyvin ihmisiä. Tosin huomasin, että ehtisin nukkua pidempäänkin, kun en kerran laita hiuksia, mikä taivas.

Olisin voinut taas "ampua" muutaman ihmisen. Ottaa vaan niin paljon päähän, vaikka eihän ne mulle mitään ole tehneet. Joskus vaan, ärrinmurrin.

Tuli taas kuolattua itseni nestehukkaan. Vieressä pyörii kirjainmellisesti muutama dvd jotka voisin kattoa uudestaan, ehkä viikonloppuna, kun on aikaakin.

Ja mitäs muuta koulussa... AIVAN! En siis saanut vieläkään selville kuka sen ruusun antoi, kuten vähän arvelinkin. Toivottavasti se ei jää ikuiseksi mysteeriksi.

Lyhyitä nää kappaleet, Ahro tykkäis.

Miesongelmat jatkuu, tai pikemminkin joku buumi, ihan miten sen määrittelee. Kai tämä kuuluu siihen iänikuiseen terveystiedontuntien murrosikä-hömppään, joten kai se sitten niin vain menee, että go on.

Tuntuu taas vaihteeksi niin vaikealta kertoa asioista, kun ei kerran voi avata itseään kunnolla edellä mainituista syistä. Tuleekin muuten pitkä tauko kirjoittamiseen sen Thaimaan matkan takia, joten yritän lomalla ennen lomaa kirjoittaa ahkerasti, heh. Ai niin, Jussille pitää soittaa, thankgod, muistui mieleen, olisin saanut muuten lätyn naamaani.